בקבוקי היין
כל היינות שלנו מיובאים ישירות מיקבים-קואופרטיבים בספרד ומיוצרים בהתערבות מינימלית באלפי עד עשרות אלפי בקבוקים בשנה בלבד. היינות הלבנים הם קלילים ופירותיים בעיקרם, מהזנים הספרדיים ורדחו, מקבאו ואיירן (הזן הנטוע בעולם) ומהזנים המוכרים סוביניון בלאן ושרדונה. האדומים מתחלקים בין יינות צעירים שלא יושנו בחבית (כמו רוב היין שנשתה באירופה) ובין יינות מיושנים (עד שנה בחבית). הזן העיקרי באדומים הוא כמובן הטמפרנייו ואליו מצטרפים הזנים סירה, קברנה סובניון ומרלו.